Thermostar | Over ons
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad
Ons adres:
Dragonder 49i
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

Je kan ons bereiken op:
info@thermostar.nl
+3185-0738999
Openingstijden
Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vr 08:00-17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Thermostar zwembaden & biopools

Wat is ons DNA?

Anders denken, zwemmen in helder, gezond en natuurlijk water: dat is waar Thermostar Zwembaden en Biopools voor staat. Met 20 jaar ervaring in het ontwerpen en aanleggen van bouwkundige zwembaden in Nederland en België, leveren wij maatwerk met een extreem lage ecologische voetafdruk. Daarbij ontzorgen wij je volledig: denk aan minimaal onderhoud, vijf jaar garantie en maximaal zwemplezier. We denken met je mee, maken concrete én correcte afspraken en door onze kennis van waterkwaliteit zijn wij jouw partner voor een chloorarm en natuurlijk zwembad of biopool. Eentje die perfect bij jou past. Dat wil jij toch ook?

Uw voordelen

Unieke maatwerk oplossingen
Zeer ervaren team van mensen
Complete ontzorging van begin tot eind
In Nederland & België

Verleden

Thermostar Zwembaden is ruim twintig jaar geleden opgericht door Mark Smits. Mark begon Thermostar in Schijndel. Hij ontwikkelde een eigen bouwmethode en door het succes van zijn bouwkundige zwembaden, groeide het bedrijf snel. Al vanaf de start van ons bedrijf staat laagdrempelig contact centraal in onze bedrijfsvoering.

Heden

Sinds oktober 2020 is Thermostar overgenomen door Ismo van der Rijdt en Maik Sigmans. Beide heren zijn jong, bevlogen en hebben een sterke visie op hoe het ook ANDERS kan. En dat maken zij graag met Thermostar waar. Iedere dag zijn ze op zoek naar optimalisatie en verbeteringen met als doel de klant nog meer te laten genieten. Zij worden ondersteund door een team van zes vakmensen wat voor de perfecte combinatie zorgt. Oordeel zelf, de koffie staat klaar!