Thermostar | Jouw zwembad exclusief bekleed: maak kennis met DEKK…
telefoon Bel ons | +3185-0738999 mail Mail ons | info@thermostar.nl Ontwerp je zwembad
Ons adres:
Dragonder 49i
5555 XZ Valkenswaard
Nederland

Je kan ons bereiken op:
info@thermostar.nl
+3185-0738999
Openingstijden
Ma 08:00-17:00
Di 08:00-17:00
Wo 08:00-17:00
Do 08:00-17:00
Vr 08:00-17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten

Jouw zwembad exclusief bekleed: maak kennis met DEKK sierpleister

Jouw zwembad exclusief bekleed: maak kennis met DEKK sierpleister
Nieuws & weetjes

Een uniek, high end afgewerkt zwembad dat naadloos aansluit op het ontwerp van jouw tuin- of huis? Dat is wat je wilt! Daarom slaan wij de handen ineen met DEKK, producent van exclusief en duurzaam sierpleister.

De meeste zwembadbouwers kiezen voor folie of mozaïek betegeling. Ook mooi, maar sierpleister is een luxe, exclusieve afwerking die langzaamaan steeds populairder wordt. Bekleding met sierpleister is uniek in zijn soort: het materiaal is naadloos en helemaal aan te passen naar jouw wensen. Exclusief maatwerk noemen we dat!

Oneindig veel mogelijkheden

DEKK biedt oneindig veel mogelijkheden: jij bepaalt de kleur van het pleisterwerk, het design en de vorm. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor hoogwaardige tuindesigns en huisontwerpen. Resultaat? Een zwembadafwerking die niemand anders heeft.

Huis, tuin en zwembad één geheel

Met sierpleister van DEKK haal je binnen naar buiten en buiten naar binnen. Wil je het ontwerp (en materiaal) van een sauna, tuinhuis of keuken doortrekken naar het zwembad in de tuin? Geen probleem met DEKK sierpleister: het maakt huis en tuin één geheel.

Ook aan bestaande kleuren kan het materiaal gemakkelijk aangepast worden. Renoveer je jouw zwembad? Geen probleem, ook dan is het pleisterwerk eenvoudig toe te passen!

Meer weten?

DEKK is te bewonderen in onze showroom in Valkenswaard. Kom je langs om dat te bekijken, onder het genot van een kop koffie? Wij zijn staan te popelen om je alle details te vertellen! Je bereikt ons via +3185-0738999.

Antraciet DEKK scaled

Uniek

Een zwembadafwerking die niemand anders heeft.

Verdoken inspuiter zwembad wit DEKK

Renovatie

Ideaal voor renovaties!

Trap afgewerkt met DEKK sierpleister scaled

Vrijheid in keuze

Jij bepaalt de kleur van het pleisterwerk, het design en de vorm.

Interesse in een DEKK zwembad?